Hva skal til for å stoppe scrollen?

Moderne kamerateknologi har gjort fine bilder og flotte farger til allemannseie.

I et hav av pent innhold er det viktigere enn noen gang å fortelle de gode historiene som skaper engasjement, stopper scrollen og forankrer merkevarebudskap. Være seg i form av et omfattende konsept eller et enkelt uttak.

liten film driftes av et lite kjerneteam fordi vi liker å jobbe tett og dynamisk - både med hverandre og kundene våre. Et sterkt team må bestå av forskjellige mennesker som bringer ulike perspektiver inn i prosessen, derfor setter vi sammen vi prosjektgrupper med tilknyttede frilansere basert på oppdraget som skal løses.

Aleksander

– Daglig leder & kreativ produsent

Aleksander har levd og åndet film siden tidlig i tenårene, simultant med oppheng i beste praksis for markedskommunikasjon. Blir han imponert av en idé, et konsept eller en film, går han strategisk til verks for å forstå både hva, hvordan, hvorfor. Denne utforskertrangen og tålmodigheten til å dekode kommunikasjon har blant annet ført til en grad i statsvitenskap, utvikling i Adams Matkasse, salgsarbeid i SATS og kommunikasjonsarbeid for DNB, før Aleksander for to år siden startet liten film.

Aleksander har en unik evne til å forene kreativitet med effektiv struktur. Legg til stoisk vestlands ro og du får det trygge navet som det kreative hjulet i liten spinner rundt.

Kontakt Aleksander

Johanne

– Kreativ leder & produsent

Som 14 åring snakket Johanne seg inn døra uten et gram av ærefrykt hos Avisa Nordland. Siden den gang har hun jobbet på både den redaksjonelle og kommersielle siden av bransjen, bl.a. i Dagbladet Magasinet, Bonnier, og Dagens Næringsliv. Johanne er vår kreatørguru, med evne til å utvikle store kommersielle konsepter, samtidig som hun holder i markedsstrategier og distribusjonsplaner for kundene våre.

Når hun ikke er i møter med eksisterende og fremtidige kunder, så leder Johanne oss trygt gjennom prosjekter. Hennes evne til å både sette ting i kontekst samt tenke i lange linjer er uvurderlig for kundene, og alle som har jobbet med henne vet at hun sørger for en stødig kurs på prosjekter fra pitch til ferdig film. Hennes enorme erfaring og nettverk kommer både oss og kundene til gode på en daglig basis.

Kontakt Johanne