Hva skal til for å stoppe scrollen?

Moderne kamerateknologi har gjort fine bilder og flotte farger til allemannseie.

I et hav av pent innhold er det blitt viktigere enn noen gang å fortelle de gode historiene som skaper engasjement og stopper scrollingen. Vi i liten film mener at et sterkt team må bestå av forskjellige mennesker, som bringer ulike perspektiver og styrker inn i prosessen. Så når vi skulle lage et filmproduksjonsselskap samlet vi en sosiale medie-strateg med journalisterfaring, en skuespiller med talent for tekstforfatting, en statsviter med stålkontroll på kamera og en underholdningsveteran med et ansikt hele Norge kjenner.

liten film består av et lite kjerneteam fordi vi liker å jobber tett og dynamisk - både med hverandre, og med kundene våre. Vi er tilknyttet en rekke faste frilansere innen foto, lyd, design, animasjon, distribusjon og digital utvikling.

Aleksander

– Daglig leder & kreativ produsent

Aleksander har levd og åndet film siden tidlig i tenårene, og tok sitt første frilansoppdrag allerede som 15-åring. Blir han imponert av en filmproduksjon, ser han både filmen, bakomfilmen og leser boken om produksjonen. Denne utforskertrangen og tålmodigheten for å dykke ned i detaljer har ført til en variert erfaring bestående av studier i statsvitenskap, utvikling i Adams Matkasse, salgsarbeid i SATS og kommunikasjonsarbeid i DNB, før Aleksander for to år siden startet liten film.

Som daglig leder, og det desidert mest strukturerte hodet i gjengen, er Aleksander navet som det kreative hjulet spinner rundt.  Han holder oversikten, samler troppene når det trengs, og er dønn ærlig i alt han holder på med. Aleksander er også filmfotografen vår, med et fantastisk øye for å maksimere produksjonsverdi og visuell historiefortelling.

Kontakt Aleksander

Johanne

– Kreativ leder & produsent

Som 14 åring snakket Johanne seg inn døra uten et gram av ærefrykt hos Avisa Nordland. Siden den gang har hun jobbet på både den redaksjonelle og kommersielle siden av bransjen, bl.a. i Dagbladet Magasinet, Bonnier, og Dagens Næringsliv. Johanne er vår kreatørguru, med evne til å utvikle store kommersielle konsepter, samtidig som hun holder i markedsstrategier og distribusjonsplaner for kundene våre.

Når hun ikke er i møter med eksisterende og fremtidige kunder, så leder Johanne oss trygt gjennom prosjekter. Hennes evne til å både sette ting i kontekst samt tenke i lange linjer er uvurderlig for kundene, og alle som har jobbet med henne vet at hun sørger for en stødig kurs på prosjekter fra pitch til ferdig film. Hennes enorme erfaring og nettverk kommer både oss og kundene til gode på en daglig basis.

Kontakt Johanne

Lars

– Manusforfatter & regissør

Lars liker seg like godt både foran og bak kamera - det være seg som skuespiller,  regissør eller manusforfatter. Han startet å jobbe som skuespiller på Den Nationale Scene i Bergen, før turen gikk til New York og skuespillerutdannelse ved The Juilliard School, som første og eneste nordmann. Lars har bred erfaring fra scene/TV/film, og er lidenskapelig interessert i hvordan man forteller gode historier.

Hos liten film er det ofte Lars som sitter i drodle-møter med kunder, skriver manusforslag og spiller ball rundt ideer og visjoner. Skuespiller-erfaringen gjør han også til et naturlig valg når vi trenger personregi, og hans indre nerd og dyptgående nysgjerrighet får fullt utløp i research-fasen.

Kontakt Lars

Bjarte

– Partner

Bjarte er et kjent fjes for mange i Norge etter et særdeles innholdsrikt liv på scene og skjerm. Han har i tillegg satt opp et utall teaterforestillinger og sceneshow, vært teatersjef, utgitt flere plater, produsert, og en god del mer.

Som partner og styremedlem i liten film nyter vi godt av hans brede erfaring og kompetanse innen historiefortelling, som produsent, og førstehåndskunnskap når det gjelder drift og vekst av en liten, kreativ bedrift.

Bjarte er naturlig nok gull verdt når de store planene for fremtiden legges, og hans evne til å raskt forstå hvordan vi tenker - men samtidig klare å se oss litt utenfra - gjør han til liten films viktigste sparringspartner utenfor kontoret.